Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

“Κόλλησαν” στο μηδέν Θύελλα Ραφήνας και ΑΟ Καραβά

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, “κλασσικό της Γ΄ Εθνικής”, όπως το χαρακτήρισε ο προπονητής των Λιγνιτωρύχων Νίκος Μεσολόγγης, Θύελλα Ραφήνας και ΑΟ Καραβά έμειναν στο στείρο 0-0, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (8οσ Όμιλος).Το ματς είχε ένταση και πάθος αλλά του έλειπαν οι φάσεις… Μοιραία λοιπόν τα γκολ δεν ήρθαν ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη πλευρά και στις λιγοστές φάσεις που βγήκαν δεν απειλήθηκαν σοβαρά οι δύο εστίες. Ενδεικτικό της εικόνας που είχε ο αγώνας, το πρώτο σουτ σημειώθηκε στο 28΄ από τον Παπασπύρου κι αυτό έφυγε πολλά μέτρα ψηλά από τα γκολπόστ του Σύρακα.
Η Θύελλα είχε την ατυχία να χτυπήσει στην προθέρμανση ο Μπουντάκης, ο οποίος ήταν σε μεγάλη φόρμα, -φάνηκε άλλωστε από το ματς κόντρα στον Αήττητο στο Κύπελλο-, και τη θέση του πήρε ο Χαρακτίδης. Ο τελευταίος δεν είναι 100% έτοιμος  -λόγω τραυματισμού- παρόλα αυτά ξεκίνησε το ματς και ήταν αυτός από τον οποίο προήλθαν κάποιες φάσεις από στημένες μπάλες.
Αν προσθέσει κανείς και την απουσία του φορ της ομάδας του Μιχάλη Παπαδόπουλου, ο βαθμός δυσκολίας για να απειλήσει την εστία του ΑΟ Καραβά ανέβηκε αρκετά. Ο Δημητρίου όσο είχε δυνάμεις βρέθηκε σε θέση βολής όμως και τις τέσσερις φορές δεν βρήκε στόχο. Στο 43΄ μετά από σέντρα του Χαρακτίδη πλάσαρε στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, στο 45΄ ο Λέτσο μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε και στην επανάληψη στο 58΄μετά από ωραία ενέργεια του Παντελίδη πήρε την πάσα αλλά σούταρε άουτ, ενώ στο 76΄ δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά.
Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν με τον ταχύτατο Σελμανάϊ στο πρώτο 45λεπτο τις προϋποθέσεις για γκολ, δίχως θετικό αποτέλεσμα όμως. Στο 19΄ μετά από λάθος του Μανδύλη μπήκε σαν σίφουνας στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά σούταρε πάνω στον σταθερό Σύρακα, ενώ στις καθυστερήσεις (45+1΄) πάλι “τρύπωσε” από δεξιά, όμως και αυτή τη φορά ο γκολκίπερ των Λιγνιτωρύχων είπε “όχι” στον επιθετικό του ΑΟ Καραβά. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έριξαν το βάρος τους αμυντικά και δεν είχαν ούτε μία καλή προσπάθεια επιθετικά.
Συμπερασματικά μετά από ένα παιχνίδι όπου η μπάλα την περισσότερη ώρα παιζόταν στη μεσαία γραμμή και με την δυσκολία που έβγαιναν οι φάσεις, δικαίως φτάσαμε στο μηδέν-μηδέν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κων. Κατοίκος με βοηθούς τους Δημ. Σταυρόγλου, Λυκ. Τσολακίδη (Συνδέσμου Αθηνών).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Σύρακας, Τσάκωνας (61΄ Σουλτανίδης), Μανδύλης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Αράπης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (74΄ Ζέκιο), Δημητρίου, Παντελίδης.
ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Λέτσο, Μουρελάτος, Μύρκος, Λένγκα, Κορακιανίτης, Λίτσι, Νικολόπουλος (80΄ Χονδρουκάκης), Παπασπύρος, Ντάφλας, Ατματσίδης, Σελμανάϊ (63΄ Κιάφα).
Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου