Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Δύο στα δύο ο Θησέας, 5-1 τον ΑΟ Γλυκών Νερών

Το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα έκανε ο Θησέας, που επιβλήθηκε 5-1 εντός έδρας του ΑΟ Γλυκών Νερών. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πράπας με δύο γκολ, σκόραρε και ο Ζιάγκος στην επιστροφή του.Οι γηπεδούχοι από νωρίς μπήκαν πολύ δυνατά και πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πράπα. Ο ίδιος στο 43’ έκανε το 2-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο μέρος σκόραρε αρχικά ο Μανουσάκης στο 57’ με εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 64’ ο Ζιάγκος στην επανεμφάνισή του έκανε το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 70’ με τον Βλάχο, με τον Δρούγκα αμέσως να βλέπει την κόκκινη για εξύβριση στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φουκαράς στο 81’.

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Σόφιας, Κακάνης.

ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. (Β. Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Μανουσάκης (67’ Νικηφοράκης), Γεωργιάδης, Τασσόπουλος, Παυλάκης (59’ Φουκαράς), Καραλής, Τσέλιος Κ. (83’ Καπάι), Οικονόμου, Καραβατάκης (59’ Ζιάγκος), Καραγεώργος, Πράπας (46’ Βεϊζάι). 
ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Μαντούκας): Βιταλιώτης Λ., Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος (67’ Θεοχάρης), Μάνδαλος, Κατσίμπρας, Μπέλμπας (53’ Αθανασίου), Βλάχος, Βιταλιώτης Γ., Στίσι (83’ Παπαδόπουλος), Βασιλόπουλος (67’ Ασημακόπουλος), Γιαβρούδης (53’ Δρούγκας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου