Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Έλαμψε στη Σάμο ο Αστέρας, 6-3 τον Πυθαγόρα!

Με τον ιδανικό τρόπο επέστρεψε στη Γ’ Εθνική ο Αστέρας Βάρης, που έλαμψε στη Σάμο, όπου επικράτησε 6-3 του Πυθαγόρα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γαλάζιους ήταν ο Ντούλιας που πέτυχε χατ-τρικ, ενώ από τους γηπεδούχους ήταν εξαιρετικός ο τερματοφύλακας Μαρμαράς, που ήταν ο λόγος για τον οποίο η ομάδα της Βάρης σκόραρε μόνο έξι γκολ!Το ματς ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για τον Αστέρα. Μόλις στο 4’, μετά από γύρισμα αμυντικού προς τα πίσω, ο Ντούλιας καιροφυλακτούσε, έκλεψε την μπάλα και νίκησε με πλασέ τον Μαρμαρά ανοίγοντας το σκορ. Στο 14’ ο Καλιαμπάκας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκούμα, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 32’ ο Ντούλιας «τελείωσε» το ματς με πλασέ, γράφοντας το 0-3. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 43’ με γκολ του Κανδυλά με το 1-3 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Ο Αστέρας ξαναπήρε μπρος στο δεύτερο μέρος. Στο 52’ ο Γκούμας με πλασέ έκανε το 1-4, αλλά δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου σε 2-4 με τον Τσιομπάι. Οι παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες στη συνέχεια, με τον Μαρμαρά να κρατάει όρθια την ομάδα του, αλλά στο 61’ ο Ντούλιας και πάλι τους έκοψε τα φτερά και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του διαμορφώνοντας το 2-5 με πλασέ από πλάγια θέση. Οι γηπεδούχοι μείωσαν ξανά στο 78’ με τον Αμυρσώνης σε 3-5, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν εκ νέου. Ο Αστέρας δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 91’ πέτυχε κι άλλο γκολ. Σκόρερ ήταν ο Νιούμαν, ο οποίος πίεσε, έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μαρμαρά και διαμόρφωσε το τελικό 3-6. 

Διαιτήτευσαν οι Χρόνης, Μανούρας, Χαντζίκος (Δυτικής Αττικής).

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΟΥ (Σ. Κουλούρης):
Μαρμαράς, Σαπουνάς (87' Χατζηανδρέου), Ιωαννίδης, Τζιώτης, Αμυρσώνης, Βελάνης (70' Τσερβανάκου), Μπρέγκνα, Καρσάς, Τσομπάι (84' Κάτσικας), Κυριαζής (70' Σαράντου), Κανδύλας
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Χαλκιάς, Νάκας, Νταμπίζας, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Παπάζογλου (79' Κοφσανίδης), Δημητρόπουλος (88' Αντζελί), Καλιαμπάκας (70' Νιούμαν), Γκούμας, Ντούλιας (88' Ντάγκρας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου