Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Με ανατροπή η πρώτη νίκη της Α.Ε. Πικερμίου, 2-1 εκτός έδρας τον Νικηφόρο

Πρώτη νίκη, πρώτη χαρά για την Α.Ε. Πικερμίου. Την Κυριακή (11/10) έμελλε να… σπάσει το ρόδι για το Πικέρμι το οποίο επικράτησε εκτός έδρας του Νικηφόρου με 2-1 στο πλαίσιο της 4ης “στροφής” του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΑΝΑ.Οι νικητές έφτασαν έτσι τους τέσσερις βαθμούς έχοντας και την ισοπαλία με τον Πανσταυραϊκό εκτός έδρας εκεί όπου παραμένουν αήττητοι έχοντας τις δύο ήττες τους εντός. Από την άλλη ο Νικηφόρος υπέστη ακόμα μία ήττα μένοντας στους μηδέν βαθμούς.
Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς καθώς μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Χαρικιόπουλος σημείωσε το 1-0 για τον Νικηφόρο, όμως άμεση ήταν η απάντηση της Α.Ε. Πικερμίου με τον Ορμενάι στο 8′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το 75′ όταν ο Φρίγγης πέτυχε το τελικό 1-2 χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Διαιτητευσαν οι Οικονόμου, Ρίζος, Δημόπουλος.

ΑΠΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Μεντή Α., Σούλι (45′ Παπαδόπουλος), Εχιόζε, Παναγόπουλος, Χαραλάμπους, Παυλίδης, Χαρικιόπουλος (70′ Λουκέρης), Αναστασίου (45′ Κυρώσης), Ζάχο (70′ Τσίτος), Μεντή Χ (45′ Κέντρο).
Α.Ε. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Πατεράκης, Μπάμπαλης, Μποζίνης, Φρίγγης, Λαμπρόπουλος, Γκιντίδης (68′ Καλογραιάκης), Ντούγιας (86′ Παναγόπουλος), Κόλλιας, Ορμενάι (74′ Στεφανίδης), Τσέρμος (86′ Κάργας), Βλαχιώτης.
Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου