Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Ισοπαλία με αποβολές στα Καλύβια, 1-1 ο ΠΑΟ με Παθιακάκη

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 ήρθαν στα Καλύβια ο τοπικός ΠΑΟ με τον Παθιακάκη, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με οκτώ παίκτες λόγω των τριών αποβολών που δέχτηκαν!Το ματς ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ στο 24’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δεμερτζή. Ωστόσο, το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε πολύ άσχημα για τα Καλύβια. Αρχικά έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαυροθαλασσίτη στο 47’ με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 70’ ο Κωστένογλου με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 όταν στο 74’ αποβλήθηκε ο Πάτσης επίσης με δεύτερη κίτρινη και ακόμη χειρότερα όταν στο 79’ ο Πλίτσης είδε απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Κατσιγιάννη που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. 

Διαιτήτευσαν οι Ρεντίφης, Τζαφόλιας Δ., Μακρής. 

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Γ. Τζιβίλογλου): Τσαβαρής, Ντούμη, Σιδέρης, Χριστόπουλος (58’ Πλίτσης), Κετέογλου, Σύρος, Δεμερτζής (70’ Μερκούρης), Πάτσης, Πασκάλι (77’ Καρελιώτης), Ανδριανόπουλος (77’ Αποστόλου), Μαυροθαλασσίτης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Τ. Κιλιμτζίδης): Ψέμμας, Κατσαρίδης (65’ Κωστένογλου), Καψιόχας, Δρόσος, Λαζαρίδης, Αγγελίνας, Ανεζύρης (50’ Σιάτη), Κατσιγιάννης, Μανγκαλατζίου, Ρόμπολας, Λιάκος (9’ λ. τρ. Δημάτσας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου