Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Τα… έΧει με την τύχη του ο Παλλαυρεωτικός, 1-1 με Αχιλλέα

Δεν ήταν ιδανικό το ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα για τον Παλλαυρεωτικό που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, χάνοντας πολλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου είχε τον έλεγχο, αλλά στο πρώτο μέρος δεν είχε την ουσία. Στο δεύτερο οι Λαυριώτες πίεσαν, έβγαλαν πολλές φάσεις, αλλά στάθηκαν άτυχοι αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως στο τέλος γλίτωσαν την ήττα.
Στο 46’ ο Χουσεΐν είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, που είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες στη συνέχεια. Στο 82’ ο Αχιλλέας άνοιξε το σκορ με τον Τσοχαντάρη, με τον Παλλαυρεωτικό να ισοφαρίζει στο 88’ με τον Μωραΐτη. Μάλιστα, στο 91’ οι γηπεδούχοι παραλίγο να κάνουν και την ανατροπή, αλλά ο Δαμασκός ηττήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Τόλιο.

Διαιτήτευσαν οι Δήμας, Μιχαλίτσης, Πολίτης. 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Χαλβαντζής, Χουσεΐν, Σκουρλής, Τσετβερίκοβ, Σταυρόπουλος (70’ Βελετάκος), Κλης, Σάμιος (67’ Μωραΐτης), Μπεζέρα (67’ Δαμασκός), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ. (Λαδογιάννης): Τόλιος, Τουλούπης, Πάνος (46’ Χαλιμούρδας), Μαραντίδης (85’ Πεΐδης), Καρακάσης, Μπούσκος, Μπιζάς (65’ Σταματόπουλος), Λάνη, Δούρος, Τσοχαντάρης, Φέκας (90’ Φούντας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου