Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Γλίτωσε την ήττα στο φινάλε ο Ολυμπιακός, 1-1 με την Άνοιξη

Με ισοπαλία ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που ουσιαστικά γλίτωσε στο φινάλε την ήττα από την Άνοιξη στο γειτονικό ντέρμπι με το τελικό 1-1. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την υπεροχή όμως τους έλειψε η ουσία στο ματς, με τους πράσινους να είναι σωστά στημένοι, να χτυπούν σε καίριο σημείο στην αντεπίθεση και να λυγίζουν στο φινάλε όταν πλέον είχαν μείνει με εννέα παίκτες.
Η Άνοιξη έμεινε με 10 παίκτες από το 64’ λόγω αποβολής του Αμανατίδη με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο στο 75’ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Κωβαίο, στην αντεπίθεση. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακά τους Σαχάι στο 81’ επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα!
Τελικώς οι ερυθρόλευκοι βρήκαν την ισοφάριση στο 86’ με εκτέλεση πέναλτι του Σούφλα, πίεσαν ως το τέλος και για τη νίκη αλλά δεν εκμεταλλευτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν με κορυφαία αυτή του Νομικού.

Διαιτήτευσαν οι Ρεντίφης, Τσέλιος, Μακρής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Γ. Μαγγίνας): Ιωσήπου, Νικούλης, Γιαννόπουλος, Ντέντια (66’ Μανιδάκης), Νομικός, Μαγγίνας (59’ Φελέκης), Κουμουλίδης (80’ Σαντριά), Σούφλας, Χριστοδούλου (71’ Ναούμ), Πιτσούνης, Παναγιωτόπουλος.
ΑΝΟΙΞΗ (Α. Χόρτσας-Γ. Τσιριμώκος): Σαχάι, Νικόλα, Αμανατίδης, Χόρτσας, Τρακάκης, Λεβέντης, Γκαγκώσης, Ξενάκης (78’ Δρόσος), Παληαρούτας (84’ Βάτζιος), Δαρζέντας (77’ Κοσμάς), Κωβαίος (90’ Γκόλιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου