Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Πετούρης: «Πάση θυσία νίκη με Νικολακάκη»

Στη σημασία της νίκης στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Νικολακάκη στάθηκε ο Θανάσης Πετούρης με δηλώσεις του στο Epsanastisentra. Ο τεχνικός του Κεραυνού έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, που με την υπερπροσπάθειά τους έβγαλαν τον Κεραυνό από τη δύσκολη θέση, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του για τις διαιτησίες των τελευταίων αγώνων.
«Οι παίκτες εδώ και δύο μήνες κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κατάλαβαν πολύ καλά ότι η βαθμολογική μας θέση δεν ήταν αυτή που μας αρμόζει και έκανα υπερπροσπάθεια για να ανακάμψουν. Βέβαια, λόγω συγκυριών μας έτυχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με ομάδες που ήταν πολύ πιο έτοιμες από εμάς. Εμείς ήμασταν καινούρια ομάδα, με νέο αίμα στο ρόστερ και θέλαμε χρόνο για να βρούμε την κατάλληλη χημεία. Νομίζω ότι τώρα έχουμε βρει τον ρυθμό μας», τόνισε ο Πετούρης στο Epsanastisentra και συνέχισε: «Βέβαια, δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να θυσιάζουμε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή όπως ο Τσίκλος, που καλύπτει το κενό στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Θοδωρής είναι άξιος συγχαρητηρίων, γιατί πραγματικά δίνει το 100% των δυνατοτήτων του και ανταποκρίνεται άψογα στην προπόνηση ως τερματοφύλακας και στα ματς δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Είναι επίσης πολύ σημαντική και η παρουσία του Γιάννη Γκαβασιάδη στα τελευταία ματς, αφού έχει πετύχει καθοριστικά γκολ (2ος σκόρερ στην κατηγορία) και βοηθάει τόσο αγωνιστικά, όσο και με την εμπειρία του στην κατηγορία, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Από εκεί και πέρα δεν έχω παράπονο από κανέναν παίκτη. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και έτσι έχει επιτευχθεί η ανάκαμψη».
Για την αναμέτρηση με τον Νικολακάκη που ακολουθεί ο τεχνικός του Κεραυνού σχολίασε: «Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη και στο ματς που ακολουθεί με τον Νικολακάκη, αφού με το αποτέλεσμα αυτό θα απομακρυνθούμε περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα είμαστε πιο ήρεμοι στη συνέχεια. Με την ευκαιρία θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στη διαιτησία των αγώνων με τα Καλύβια και τον Παμπαιανικό. Είχαμε άψογες διαιτησίες και αυτό είναι το ευχάριστο με τη συμμετοχή νέων διαιτητών που βοηθούν να γίνονται ωραία ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου