Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Έμεινε στο κόλπο πρόκρισης η μικτή παίδων, 2-0 τον Πειραιά!

Τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Ενωσιακού πρωταθλήματος διατήρησε η μικτή παίδων της ΕΠΣΑΝΑ, που επιβλήθηκε 2-0 της αντίστοιχης ομάδας του Πειραιά στο γήπεδο της Βάρης. Κορυφαίος για την ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου ήταν ο Μοίρας που πέτυχε και τα δύο γκολ.
Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου η μικτή παίδων της ΕΠΣΑΝΑ κυριάρχησε, απέναντι σε μια ομάδα που είχε στη σύνθεσή της αρκετούς παίκτες από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού! Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Μοίρας, ενώ στο 28’ είχε δοκάρι ο Ρούσσος σε τετ-α-τετ. Ο Μοίρας και πάλι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (36’) έκανε το 2-0, που έμεινε ως το τέλος. Με τη νίκη αυτή η μικτή παίδων της ΕΠΣΑΝΑ έφτασε τους τέσσερις πόντους.

Διαιτήτευσαν οι Χρόνης, Καντανολέων, Παύλος (Δυτ. Αττικής)

ΕΠΣΑΝΑ (Γ. Δημητρόπουλος): Σουλακέλης (45’ Κορασίδης), Σεφεριάδης (55’ Λυμπερόπουλος), Κατσαρίδης (45’ Κούστας), Αντωνίου, Μπαλωτής (60’ Αγγελίδης), Φίλος, Γραμμένος, Πετρενάς, Μοίρας, Τόμπρας, Ρούσσος (55’ Καραγιάννης).
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Κ14 (Ρενιέρης): Κρητικός, Μουζακίτης, Καραμπαγιάς, Γκλέτσος, Κορπής, Μελέγκος, Δόριζας, Πετράκης, Παπαδόπουλος, Βάρσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου