Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Χαντές: «Στόχος μας η νίκη σε όλα τα ματς»

Το κάτι παραπάνω θα πρέπει να δώσει ο Παλληνιακός στο ματς με τον Διαγόρα, για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη. Αυτό τόνισε στη σελίδα του Παλληνιακού στο Facebook ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Βαγγέλης Χαντές, ενώ σημείωσε πως η πίεση είναι στο στρατόπεδο του Διαγόρα.
Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Βαγγέλης Χαντές ανέφερε: «Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω όλοι στην ομάδα, έτσι ώστε να καταφέρουμε να καλύψουμε και τις απουσίες που έχουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε ένα πολύ ποιοτικό και έμπειρο σύνολο. Γνωρίζουμε ότι η πίεση είναι στο στρατόπεδο του Διαγόρα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Σεβόμαστε τη δυναμική και το όνομα του Διαγόρα, όμως ο στόχος μας είναι η νίκη σε όλα τα παιχνίδια».
Στα αγωνιστικά των κιτρινόμαυρων εκτός παραμένει ο Αρκούδας, ενώ ο Ζέλο θα υποβληθεί την Παρασκευή σε αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει με το νέο έτος στην ενεργό δράση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου