Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

«Πλήγωσε» την Τριγλία ο Παθιακάκης, νίκη με 6-3 στη Ραφήνα!

Ένας Αμπντουραχμάνι δεν φτάνει για να φέρει την Άνοιξη στην Τριγλία, η οποία συνεχίζει σε πολύ ρηχά νερά, καθώς ηττήθηκε και από τον Παθιακάκη με το… αγγλικό 6-3 στη Ραφήνα! Οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν τη νίκη με συνοπτικές διαδικασίες από το πρώτο τέταρτο του αγώνα με τον Κατσιγιάννη να σημειώνει δύο γκολ, ενώ στα αξιοσημείωτα η πολύ καλή εμφάνιση του 16χρονου (!) Τσαΐνη, ο οποίος έπαιξε στόπερ δίπλα στον Λαζαρίδη και πήρε πολύ σημαντικές εμπειρίες από το ματς αυτό.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0 μέσα σε πέντε λεπτά! Ο Κωστένογλου με κεφαλιά στο 11’ μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ, ο Ανδρουτσόπουλος με πλασέ σε τετ-α-τετ στο 13’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Ντάση), ενώ ο Κατσιγιάννης στο 15’ με βολέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-3. Λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος, στο 42’, μετά από γύρισμα του Δελαπόρτα προς τα πίσω η μπάλα πέρασε μέσα από τα πόδια του τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 0-4.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν δοκάρι στο 47’ σε κεφαλιά του Ταμπάκη και μείωσαν με πέναλτι του Αμπντουραχμάνι στο 51’. Ωστόσο, εκεί που πήγαν να ξαναμπούν στο ματς δέχτηκαν άλλα δύο γκολ και όλα τελείωσαν. Ο Κατσιγιάννης στο 63’ με κεφαλιά έκανε το 1-5 και στο 75’ ο Ανεζύρης ανέβασε τον δείκτη στο 1-6 με πλασέ προ κενής εστίας, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο γκολ πριν το τέλος του αγώνα μειώνοντας στο τελικό 3-6 με δύο γκολ του Αμπντουραχμάνι στο 80’ και στο 87’ με πέναλτι.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Καραθανάσης, Τσαλίκογλου.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Σ. Ασλάνογλου): Κωστόπουλος (66’ λ. τρ. Μπάρδης), Τσάγκαρης, Κακαράς, Δάρας, Νικολακόπουλος (67’ Αρβανιτίδης), Καραγιάννης, Ταμπάκης, Ζαφειρόπουλος, Δελαπόρτας (46’ Κολοβός), Αμπντουραχμάνι, Μουστόγιαννης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Γ. Παπασταματίου): Σπανός, Ανδρουτσόπουλος, Ανεζύρης, Λαζαρίδης, Αγγελίνας, Τσαΐνης, Καψιόχας (75’ Μιχαηλίδης), Κατσιγιάννης (65’ Τζάος), Ξενάκης, Ντάσης (71’ Γεωργαντώνης), Κωστένογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου