Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό, 3-1 τον Κεραυνό στον Άγιο Στέφανο

Άμεσα άφησε πίσω του την ήττα από τη Μαρκό στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επέστρεψε στις νίκες με 3-1 επί του Κεραυνού.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γκαβασιάδη, αλλά οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν γρήγορα και πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση έφτασαν εύκολα στην ανατροπή! Αρχικά ο Ράμα με πλασέ στο 30’ έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 50’ ο Κότσι έκανε το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Παντελής στο 65’ με πολύ ωραίο πλασέ, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αφού ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο ματς.

*Στο 90' της αναμέτρησης, μετά από σκληρό φάουλ παίκτη των φιλοξενούμενων κι ενώ υπήρχε διακοπή στο ματς, πέντε φίλοι των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά μετά από παρέμβαση του τεχνικού και του γενικού αρχηγού των ερυθρολεύκων.

Διαιτήτευσαν οι Ανδ. Βλάχος, Τζαφόλιας Β., Κουτζιακουτζίδης.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Χριστοφιλέας): Σαμαράς, Χαρίσης, Τσέπας, Μπουσάι (62’ Βενέτης), Κότσι, Καλτσάς, Αρκουμάνης, Αλημπάς (46’ Γιουβανέλλης), Λύγκος, Ράμα (75’ Σκαφίδας), Παντελής (68’ Μπότης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. (Θ. Πετούρης): Παππάς, Βανγκέλι, Λιούμης, Τσίκλος, Αναγνώστου, Μπούμπας, Δημητρίου (68' Στεργίου), Μεγαγιάννης (63' Μπράχο), Γκαβασιάδης, Στάμου (78' Μάτι), Μαγγανάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου