Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

2 στα 2 ο Ωρωπός, 2-0 εντός τον Γέρακα!

Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ωρωπός, που επικράτησε 2-0 εντός έδρας του ισχυρού Γέρακα, στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να βγάζουν καλύτερη εικόνα και τελικώς να φτάνουν στο σπουδαίο τρίποντο που τους έφερε στην κορυφή μαζί με Εθνικό Νέας Μάκρης, Σαρωνικό και Κρυονέρι, ενώ ακόμη δεν έχουν δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα!
Όπως και έγινε, αφού ο Ωρωπός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 65’ με σουτ του Τσέλα μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στη συνέχεια, χωρίς να έχουν ουσία και οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη τους με γκολ του Κανάρη στο 86’, με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. 

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Πoλυχρονιάδης, Αλεξοπούλου.

ΩΡΩΠΟΣ (Α. Πούλος): Μιγγίρης, Μήτρου, Κανάτας, Αλιάι, Μουστής, Ζουβερέλης, Τσέλας (88’ Τσαγκαράκης), Μπραχιμάι, Μίχας (68’ Κανάρης), Γκιόνι (50’ Αλεξόπουλος), Ευφραιμίδης (89’ Μπαλόκας).
ΓΕΡΑΚΑΣ (Ε. Τσέρτος): Τσούκας, Ζαμάνης, Ντούμι, Λάβδας, Καλούδης Α., Καλούδης Ν. (60’ Βλαχιώτης), Παπαδόπουλος Σ., Ρέκα, Σκούρας, Κουτρομάνος (69’ Ασημακόπουλος), Παπαδόπουλος Δ. (53’ Μίαρης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου