Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Φιλική ισοπαλία για την Θύελλα Ραφήνας, 4-4 με τη Μάχη Μαραθώνα

Ισόπαλο με σκορ 4-4 έληξε το φιλικό ανάμεσα στην Θύελλα και τη Μάχη Μαραθώνα, το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας.
Το φιλικό έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας των «Λιγνιτωρύχων» ενόψει της αναμέτρησης για το κύπελλο ερασιτεχνών με τη Α.Ε. Βαθύλλου την επόμενη Κυριακή 13 Μαϊου.
Ο Σταύρος Ηλιόπουλος, είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα και να «τεστάρει» τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του, αλλά και σε τι επίπεδο βρίσκονται οι παίκτες που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής κατά την διάρκεια της χρονιάς.
Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό  στο χέρι, ποδοσφαιριστή της Μάχης Μαραθώνα,  σε μία διεκδίκηση.

Διαιτήτευσαν οι Πανούσος, Γκούγκαρης, Κουλοχέρης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Βεντούρης, Καραπάνος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Παπατσαράκης, Αράπης, Μπουντάκης, Μαστρογιαννούδης, Συκάς.
Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Χαρακτίδης, Δημητρίου, Φύτρος, Κατσικάτσος, Ζέκιο, Ντόσκας, Μπαμπαλής, Κατσέλης, Τσάκωνας, Γεωργούλιας, Χρήστου.
ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Φλώρος, Κονταρίνης, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Αιμίλιος, Νταής, Τσέλα, Μίχας, Παπαδόπουλος.
Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Γεραμάνης, Ρήγας, Νικολάου, Σιδέρης, Νάτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου