Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Γιακουμής: «Δικαιωμένοι για φέτος, άλλο πλάνο για τη νέα σεζόν»

Σε άλλο μοτίβο θα κινηθούν στον Θησέα Νέας Μάκρης τη νέα σεζόν, όπως αποκάλυψε στο «epsanastisentra» ο Τάσος Γιακουμής. Ο πρόεδρος της ομάδας της Αγίας Μαρίνας μίλησε για τη δύσκολη –όπως τη χαρακτήρισε– σεζόν που τελείωσε  και σηματοδοτήθηκε από επιτυχία αφού οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την παραμονή, ενώ στάθηκε στις ακαδημίες, στις οποίες θα στηριχτεί ο Θησέας τη νέα χρονιά.
«Το πλάνο που είχαμε θέσει από την αρχή ήταν να σωθούμε. Ήταν μια χρονιά δύσκολη και άκρως ανταγωνιστική. Ήμασταν μια άπειρη ομάδα στην κατηγορία και μάθαμε ότι θα είμαστε στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Κάναμε τις απαιτούμενες μεταγραφές για να σταθούμε σε μια κατηγορία που δεν τη γνωρίζαμε ως τώρα, ωστόσο είχαμε πολλές ατυχίες που μας πήγαν πίσω», τόνισε ο Γιακουμής και συνέχισε: «Τραυματίστηκαν κατά σειρά ο Ευαγγελίου, ο Κατσούγκρης, αλλά ακόμη και ο Μουρούτης που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να μας ενισχύσει στο φινάλε, αλλά και ο Διασίτης που θα βοηθούσε στο τέλος, αλλά τον στερηθήκαμε. Το θετικό είναι ότι παλέψαμε ως το τέλος και βγήκαμε δυνατοί από αυτό, παρά τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε στη διάρκεια της σεζόν. Ωστόσο, σε όλο αυτό το ταξίδι, τόσο εμείς της διοίκησης, όσο και το τεχνικό τιμ είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τις δυνατότητες της και βαθιά μέσα μας ξέραμε ότι θα τα καταφέρουμε».
Για τις σκέψεις που υπάρχουν εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο πρόεδρος του Θησέα σχολίασε: «Για τη νέα σεζόν θα θέσουμε ένα άλλο πλάνο. Έχουμε σαν στόχο να ρίξουμε το βάρος στα παιδιά των ακαδημιών, αφού πιστεύουμε ότι μπορούν να δώσουν πολλά. Άλλωστε, αυτή είναι η μεγάλη επιθυμία μας. Δηλαδή να αγωνίζονται παιδιά από τις ακαδημίες στην ανδρική ομάδα, έχοντας κάθε χρόνο κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών έτσι να δέσει… η μαγιά αυτή.
Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αφού κάναμε μεγάλο οικονομικό άνοιγμα, ωστόσο μείναμε όλοι ενωμένοι και παρά την πίεση που υπήρχε καταφέραμε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Με βάση τα οικονομικά δεδομένα της εποχής και αν αναλογιστούμε ότι δεν μπορούσαν να βρεθούν πολλά άτομα για να συνεισφέρουν, εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης σίγουρα μπορούμε να αισθανόμαστε δικαιωμένοι και θεωρώ ότι και ο κόσμος έχει αναγνωρίσει τη μεγάλη μας προσπάθεια και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, αφού οι φίλοι μας, μας στήριξαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και έτσι θέλουμε να γίνει και του χρόνου. Σίγουρα τώρα έχουμε την εμπειρία της κατηγορίας και μπορούμε να τη διαχειριστούμε καλύτερα. Δεν θα είναι ούτε τη νέα σεζόν εύκολα τα πράγματα, αλλά θεωρώ ότι με σωστές κινήσεις και όπως προείπα με παιδιά που θα έρθουν από τα τμήματα υποδομής και θα βοηθήσουν, μπορούμε έστω να επαναλάβουμε τη φετινή σεζόν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου