Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Αξιώτης: «Θέλουμε να πάμε ψηλά την ομάδα»

Την επιθυμία του να φτάσει ψηλά τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου αποκάλυψε στο «epsanastisentra» ο Νίκος Αξιώτης. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια αναβάθμισης σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά έτσι ώστε η ομάδα να δυναμώσει και να γίνει το όνειρο των κατοίκων του Μπογιατίου αληθινό, δηλαδή να ανέβει η ομάδα στη Γ’ Εθνική.
«Η χρονιά που μας πέρασε ήταν μεταβατική αφού στοχεύσαμε στην οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Μπήκαν πολύ σωστές βάσεις σε όλα τα τμήματα, από τις ακαδημίες ως το ανδρικό τμήμα. Το εφηβικό τμήμα έφτασε ως τα ημιτελικά και το παιδικό τμήμα πέρασε στον τελικό. Φτάσαμε σε ένα σημείο που όλα λειτούργησαν άψογα στον μέγιστο βαθμό. Η ομάδα έχει εκπληρώσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι σε παίκτες και τεχνικό τιμ. Σίγουρα η πορεία μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν αυτή που θέλαμε, ωστόσο μέσα σε μία σεζόν δεν μπορούν να γίνουν όλα. Γι’ αυτό και εν μέρει είναι επιτυχημένη η χρονιά», τόνισε ο Αξιώτης για τη χρονιά που τελείωσε.
Για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» σχολίασε: «Για τη νέα σεζόν έχουμε κάποια σχέδια έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Θα κοιτάξουμε να αναβαθμίσουμε όσο μπορούμε κάθε ξεχωριστό κομμάτι στον Ολυμπιακό έτσι ώστε να δυναμώσουμε σε όλα τα επίπεδα και πλέον θα έχουμε άλλο μοντέλο λειτουργίας. Θέλουμε να πάμε ψηλά την ομάδα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε να κάνουμε το όνειρο του κάθε κατοίκου του Μπογιατίου αληθινό, οδηγώντας την ομάδα στη Γ’ Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου