Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Άνετο διπλό ο Ολυμπιακός, 3-0 το Κορωπί

Ευχάριστο απόγευμα είχε στο Κορωπί ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, που πήρε τη νίκη με 3-0 σε ένα ματς που ο Νίκος Κόκκινος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες που δεν είχαν πάρει ως τώρα ευκαιρία.
Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» άνοιξε στο 10’ ο Γ. Κατσέρης, ενώ ο Τσεβάς στο 45’ έκανε το 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λάμψιας στο 73’, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Ζουρούδη στο 35’, αφού απέκρουσε ο Γ. Ανδριανός.
Το ματς δεν χρήζει πάντως ιδιαίτερης κριτικής, αφού το Κορωπί έπαιξε με τους δύο τερματοφύλακές του μέσα, ο Παπαθεοδώρου ως αμυντικό χαφ και ο Κονόμι ως σέντερ φορ, ενώ ο έτερος τερματοφύλακας Ανδριανός δεν είχε ούτε συμμετοχή ως τώρα, όπως και ο Σίλια που τον αντικατέστησε.

Διαιτήτευσαν οι Τριγάζης, Τζαφόλιας Β., Αλεξοπούλου.

ΚΟΡΩΠΙ (Παναγιώτης Τσολάκης):
Ανδριανός Γ. (74’ Σίλια), Ρενδούμης (46’ Δήμας), Κορωνιάς, Υφαντής, Αμπεντινάι (70’ Μουτσάι), Ανδριανός Π., Ζίκα, Παπαθεοδώρου, Φαμπιάν, Μουσαζάντε, Κονόμι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Νίκος Κόκκινος): Ντογκοτάρι (75’ Πατιλοκωστόπουλος), Κατσέρης Π., Αμανατίδης (71’ Κοτάκης Κ. του Θ.), Καρποντίνης, Μπερμπάντης (75’ Κοτάκης Κ. του Κ.), Μπούμπας, Κατσέρης Γ., Παπαντζίμας, Μαστρογιάννης, Ζουρούδης, Τσεβάς (56’ Λάμψιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου