Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ολική επαναφορά για τα Καλύβια, 2-1 τη Μαρκό

Έναν πόντο μακριά από τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής είναι πλέον τα Καλύβια, που επιβλήθηκαν 2-1 εντός έδρας της Μαρκό με ανατροπή. Το ματς ήταν για γερά νεύρα και πρόσφερε συγκινήσεις σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να το παρακολουθήσουν.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς, είχαν δοκάρι στο 15’ με τον Λάπα και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 29’ με τον Λάπα, μετά από λάθος εκτίμηση του Ντάλλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντούνης έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η Μαρκό ήταν πιεστική, αλλά οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Χριστοφιλέα κατάφεραν να πετύχουν το γκολ με τον Πασκάλι στο 60’ και να κρατήσουν ως το τέλος το υπέρ τους σκορ. Τα Καλύβια τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσουμανάι στο 89’.

Διαιτήτευσαν οι Καρράς, Γουργιώτης, Σπίθας.

**Η διοίκηση του ΠΑΟ Καλυβίων έδωσε συγχαρητήρια στη διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα, ενώ από πλευράς Μαρκό έχουν πολλά παράπονα και μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος.

ΚΑΛΥΒΙΑ (Πάνος Χριστοφιλέας): Ντάλλας, Καραγιάννης (46’ Κάιδος), Τσουμανάι, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Ντίνος (7’ λ. τρ. Καρελιώτης), Χαρίσης (85’ Σερμπενιάδης, Ντούνης, Πασκάλι, Οικονομίδης (68’ Μπότης), Αναστόπουλος.
ΜΑΡΚΟ: (Γιάννης Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης (88’ Γκιούζι), Πάντου, Διακρούσης, Κοσμάς, Ρεντζής, Δημογιάννης, Μάτι (69’ Βλάχος), Γκαβασιάδης, Λάπας, Μασκλαβάνος (79’ Μερκούρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου