Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Πρωταθλητής ο Παλληνιακός, 0-0 με τον Παθιακάκη εκτός

Τον βαθμό που ήθελε για να κατακτήσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος πήρε ο Παλληνιακός, που ήρθε ισόπαλος 0-0 εκτός έδρας με τον Παθιακάκη. Το ματς ήταν κλειστό, αλλά είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο πρώτο μέρος με τον Γεωργουδάκη, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ, ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κατσιγιάννης που είχε δύο τετ-α-τετ στο 50’ και στο 57’ αλλά ο Φυλακτός του είπε «όχι» και στις δύο περιπτώσεις.
Στο 60’ ο Καλιαμπάκας είχε μια καλή κεφαλιά, αλλά απέκρουσε ο Μουλάς, ενώ στο 80’ σουτ του Βλάχου από πλάγια θέση βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Παθιακάκη που μπλόκαρε. Στο 83’ ο Ιορδανίδης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά έχασε το κοντρόλ, ενώ στην τελευταία καλή στιγμή ο Ματσαδές βρέθηκε απέναντι στον Μουλά, τον «κρέμασε» με ωραία λόμπα, αλλά ο Λαζαρίδης απομάκρυνε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Διαιτήτευσαν οι Αντωνίου, Τζαφόλιας Δ., Σπυρόπουλος.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Γιάννης Παπασταματίου): Μουλάς, Αγγελίνας, Ταμάμης, Τομπουλίδης, Λαζαρίδης, Γεωργαντώνης (75’ Φωτίκας), Αρβανιτάκης (88’ Ανεζύρης), Κατσιγιάννης, Κωστένογλου (48’ Ιορδανίδης), Ρόμπολας, Ξενάκης (72’ Θεοδώρου). 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Φυλακτός, Κούσης, Αρκούδας, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαλάι (55’ Ματσαδές), Σταύρου, Σάμιος, Μουστόγιαννης (55’ Κούνας), Καλιαμπάκας (70’ Βλάχος), Γεωργουδάκης (75’ Τσέρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου