Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Νίκη-παραμονή ο Θησέας, 2-1 τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου!

Το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης του Θησέα με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου σκόρπισε χαρά στη Νέα Μάκρη, αφού η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου πήρε τη νίκη με 2-1 και σε συνδυασμό με την ήττα της Ατλαντίδας πανηγύρισε την παραμονή στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και πήραν κεφάλι στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ του Οικονόμου με σουτ στο 5ο λεπτό και στο 25’ του Τασσόπουλου με ατομική ενέργεια και σουτ. Το 2-0 ήταν σκορ ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τρεις κλασικές ευκαιρίες που είπε «όχι» σε όλες ο Κατσιούλης.
Ο Θησέας συνέχισε επιθετικά και στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Αντιθέτως, οι «ερυθρόλευκοι» σε μία από τις λιγοστές φάσεις τους κατάφεραν να πετύχουν γκολ με τον Ζουρούδη στο 73’.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Μπουξμπάουμ, Κάλλης.

ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. (Β. Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης (73’ Τσατσούλας), Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Νικολέας, Αρβανιτίδης, Οικονόμου, Κατσούγκρης, Ζιάγκος, Μουλλάκης (89’ Πράπας), Ιωάννου (91’ Ρηγανιάς-Οικονόμου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Ν. Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Κατσέρης Π., Αμανατίδης (70’ Λάμψιας), Καρποντίνης, Μπερμπάντης, Μπούμπας, Μπαλόκας (80’ Καρτάλος), Κατσέρης Γ., Παπαντζίμας (82’ Δημητρόπουλος), Ζουρούδης, Τσεβάς (88’ Ρέππας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου