Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Πανηγυρίζει την παραμονή η Μάχη, 2-1 εκτός τα Καλύβια

Τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε και η Μάχη Μαραθώνα, που επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας του ΠΑΟ Καλυβίων. Οι φιλοξενούμενοι πήραν αέρα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να είναι αρκετά πιεστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά να μην εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους.
Το σκορ για τη Μάχη άνοιξε ο Νταής στο 8ο λεπτό με σουτ, ενώ στο 34’ ο Παπαδόπουλος έκανε το 0-2, αφού πέρασε και τον Ευδαίμων και πλάσαρε σε κενή εστία. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με σουτ του Ντούνη στο 69’, ενώ στάθηκαν άτυχοι στο 72’, αφού ο Οικονομίδης είχε δοκάρι σε κοντινό σουτ. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 78’ αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και στο 90’ ο Χαρίσης επίσης με δεύτερη κίτρινη.

**Διακριθέντες για τη Μάχη οι Μακρόπουλος, Νταής και Παπαδόπουλος, ενώ από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισαν οι Ντούνης, Χαρίσης και Ντίνος. 

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος Ανδ., Μήταρης, Χριστόπουλος.

ΚΑΛΥΒΙΑ (Π. Χριστοφιλέας): Ευδαίμων, Μαμουτλάρι (46’ Μπρότσι), Πατσαούρας (47’ Οικονομίδης), Χριστόπουλος, Κετέογλου (54’ Κάιδος), Ντίνος, Χαρίσης, Ντούνης, Πασκάλι, Καρελιώτης (64’ Σερμπενιάδης), Αναστόπουλος.
ΜΑΧΗ ΜΑΡ. (Α. Σιδηράς): Παππάς, Σένε, Φλώρος, Βούσουλας, Μακρόπουλος,  Καραλής, Παρούσος (65’ Σελαμάι), Νταής, Τσέλα (70’ Καπράλος), Μίχας (92’ Κονταρίνης), Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου