Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ολική επαναφορά ο Παθιακάκης, 2-1 τον Αστέρα Βάρης

Σε ακόμη μια σπουδαία νίκη έφτασε ο Παθιακάκης, που επιβλήθηκε 2-1 του Αστέρα Βάρης με ανατροπή, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό του Βαγγέλη Κατσιγιάννη, ο οποίος στο τέλος γνώρισε την αποθέωση από τα παιδιά της ακαδημίας και τους γονείς τους, που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Ο Αστέρας Βάρης πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μάναλη στο 8ο λεπτό, με τον Παθιακάκη να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες και το 0-1 παρέμενε ως το φινάλε. Ωστόσο, στο τέλος μίλησε η κλάση του Κατσιγιάννη, ο οποίος στο 89’ έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ, ενώ στο 91’ έδωσε ασίστ στον Αγγελίνα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Καραθανάσης, Σπίθας.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Γ. Παπασταματίου): Μουλάς, Τομπουλίδης, Τζάος, Ταμάμης, Σπαγής (46’ Ρόμπολας), Ξενάκης (46’ Θεοδώρου), Αρβανιτάκης, Κατσιγιάννης, Κωστένογλου (58’ Γεωργαντώνης), Αγγελίνας, Ανεζύρης (61’ Ανδρουτσόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μάναλης, Μαγγίνας, Μαραγκός (72’ Τσακύρης), Μάγγος, Μαυροθαλασσίτης, Γεωργακόπουλος, Κούτρος, Παπάζογλου (55’ Κριλής), Νιούμαν (69’ Βεϊόγλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου