Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Χωρίς «ταβάνι» η Άνοιξη, 3-2 τον ΑΟ Γλυκών Νερών!

Στη φετινή σεζόν φαίνεται πως η Άνοιξη δεν έχει ταβάνι, αφού διεύρυνε το αήττητο σερί της στα επτά ματς και με μόλις μία ήττα στον δεύτερο γύρο συνεχίζει διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού! «Θύμα» της αυτή τη φορά ο ΑΟ Γλυκών Νερών, του οποίου επιβλήθηκε με 3-2 εντός έδρας και παρέμεινε μόνη της στην 5η θέση.
Το σύνολο του Θαλή Τσιριμώκου παρουσιάστηκε σε πολύ καλή ημέρα και εκμεταλλεύτηκε την κακή ημέρα των Γλυκών Νερών με αποτέλεσμα να φτάσει δίκαια στη νίκη. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ιωσήπου στο 14’, ενώ στο 28’ ο Χίσο με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Η Άνοιξη πήρε ξανά το προβάδισμα στο 41’ με πλασέ του Μιχαηλίδη, μετά από ασίστ του Δρακόπουλου με το 2-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο απειλητικοί, αλλά η Άνοιξη σκόραρε ξανά με τον Κωβαίο στο 64’ και κράτησε ως το τέλος τη νίκη, αφού το μόνο που κατάφεραν τα Γλυκά Νερά ήταν να μειώσουν με τον Μπουγάτσια στο 90’.

Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς, Γκούβας, Κουτζιακουτζίδης.

ΑΝΟΙΞΗ (Θαλής Τσιριμώκος): Μανουσάκης, Άλι, Κολώτας, Ιωσήπου, Τρακάκης, Κυριάκης, Μιχαηλίδης (51’ Τσιούμας), Νίκολλι, Δρακόπουλος, Δαρζέντας (87’ Ριζαβάς), Κωβαίος (91’ Ξένος).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Σταματόπουλος, Ρέκα (66’ Νάνος), Μπέντας (46’ Μπουγάτσιας), Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου, Μπελεβέτης (46’ Γιουβανέλης), Γάσπαρης (62’ Στίσι), Χίσο, Λαναράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου