Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Νίκη-σχεδόν παραμονή ο Άρης Βούλας, 1-0 τα Γλυκά Νερά

Μία νίκη που κατά 99% του εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Άρης Βούλας, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη της ημέρας επικρατώντας 1-0 του ΑΟ Γλυκών Νερών εκτός έδρας και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν έναν πόντο για να εξασφαλιστούν και μαθηματικά.
Οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή στο πρώτο μέρος, έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες και ως αποκορύφωμα είχαν δοκάρι σε σουτ του Χίσο στο 32’, με τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου να εφαρμόζεται σε ένα ακόμη ματς, καθώς ο Άρης Βούλας από το πουθενά βρήκε γκολ. Στο 43’, μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά πάσα του Βιδάλη, ο Πλίτσης από κοντά με πλασέ έγραψε το 0-1, σκορ που έμεινε ως το τέλος.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δεν βγήκαν ποτέ από τα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι… έστησαν πούλμαν γύρω από την περιοχή τους και κατάφεραν ως το τέλος να κρατήσουν την πολύτιμη νίκη. Μάλιστα, τα Γλυκά Νερά τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, αφού στο 85’ αποβλήθηκε ο Βατίστας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Γουρνιάς, Χριστόπουλος.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Αλβέρτος Παπαδάκης):
Σταματόπουλος, Λάζαρης, Κλωνάρης, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου (75’ Ρέκα), Γιουβανέλλης, Νάνος (58’ Μπουγάτσιας), Χίσο (83’ Μπέντας), Λαναράς (70’ Γάσπαρης).
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Καβάσης): Κάρσος, Βέλλης, Γιαννόπουλος (60’ Παπανδρέου), Πλίτσης, Βιδάλης, Λιόσης, Κολτσίδας, Μήτσιος, Κουσιάκης (73’ Βεζύρης), Παπαδημητρόπουλος (70’ Κοτζάι), Σανσάρογλου (85’ Κωστόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου