Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τα Καλύβια «άλωσαν» τη Βάρη, 2-1 τον Αστέρα!

Την πρώτη του εντός έδρας ήττα στη φετινή σεζόν υπέστη ο Αστέρας Βάρης, με τα Καλύβια να παίρνουν τεράστια νίκη με 2-1 στο «Κ. Μπαγλατζής». Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους. Απ’ την άλλη οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά και χτύπησαν στην αντεπίθεση, φτάνοντας στο φινάλε στη νίκη.
Το πρώτο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό με τα Καλύβια στο 43’ να ανοίγουν το σκορ στην αντεπίθεση. Μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπότη ο Αναστόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μαρινάκη και τον πλάσαρε ωραία, κάνοντας το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά τα Καλύβια είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και τον Ντάλλα σε εξαιρετική ημέρα με αποτέλεσμα να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το 87’. Ήταν η φάση που ο Αστέρας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με την κεφαλιά του Κριλή. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοφάριση συνέχισαν να πιέζουν, αλλά και πάλι τα Καλύβια στην αντεπίθεση βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη. Μετά από κάθετη του Κάιδου, ο Αναστόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Ο ίδιος ο Αναστόπουλος ανέλαβε την εκτέλεσή του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2, στο 94’.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στη φάση του 49’, όταν ο Παπάζογλου βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου, είχαν δοκάρι στο 15' σε σουτ του Παπάζογλου, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα το ντεμπούτο του Παπανικολάου για φέτος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε για αρκετούς μήνες εκτός δράσης.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Κουτζιακουτζίδης, Μακρής.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μάναλης, Μαγγίνας, Τσακύρης, Μάγγος, Μαυροθαλασσίτης (46’ Βεϊόγλου), Μαραγκός (60’ Γεωργακόπουλος), Κούτρος (46’ Κριλής), Παπάζογλου, Νιούμαν (74’ Παπανικολάου).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Π. Χριστοφιλέας): Ντάλλας, Καραγιάννης, Πασκάλι, Χριστόπουλος, Μπρότσι, Καρελιώτης (67’ Ντίνος), Χαρίσης (88’ Κετέογλου), Ντούνης, Μπότης (78’ Οικονομίδης), Σερμπενιάδης (60’ Κάιδος), Αναστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου