Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Σώθηκε ο Παθιακάκης, 2-1 εκτός τη Μαρκό!

Την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ πανηγυρίζει από χθες ο Παθιακάκης, που επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Μαρκό και έφτασε τους 36 πόντους, κάτι που σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση θα έχει σίγουρα ως το φινάλε την Ατλαντίδα και τον Θησέα από κάτω του στη βαθμολογία.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Κατσιγιάννη, με τον ίδιο να κερδίζει την εσχάτη των ποινών στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 23’ με ωραίο σουτ του Μακλαβάνου στην κίνηση, μετά από σέντρα του Γκαβασιάδη από τα δεξιά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρόμπολας στο 69’ με ωραίο πλασέ, μετά από ασίστ του Κατσιγιάννη. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 85’ αποβλήθηκε ο Δημογιάννης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος Ανδ., Τσαλίκογλου, Σόφιας.

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Μαγγίνας): Κακάγιας, Γκριμέκης, Μερκούρης, Διακρούσης, Πάντου (70’ λ. τρ. Μάτι), Ρεντζής, Δημογιάννης, Γκιούζι, Μασκλαβάνος, Γκαβασιάδης, Λάπας.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Γιάννης Παπασταματίου): Μουλάς, Τομπουλίδης, Αγγελίνας, Ταμάμης, Σπαγής, Ξενάκης, Αρβανιτάκης (86’ Ανδρουτσόπουλος), Κατσιγιάννης (90’ Τζάος), Κωστένογλου (48’ Ανεζύρης), Ρόμπολας, Γεωργαντώνης (65’ Θεοδώρου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου