Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Γκολ εσείς, γκολ κι εμείς, 3-3 Θησέας-Κεραυνός στην Αγία Μαρίνα!

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού λέει ο θυμόσοφος λαός μας, μόνο που στον Θησέα το πήγαν παραπέρα στο ματς με τον Κεραυνό και το έκαναν τρις… Η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου ήρθε ισόπαλη 3-3 με αυτή του Τάκη Μακδροδημήτρη, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν τρεις φορές στο σκορ, αλλά ισοφαρίστηκαν ισάριθμες με το τελικό σφύριγμα να τους βρίσκει πλέον για τα καλά στον κίνδυνο, μετά τον υποβιβασμό της Τριγλίας!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Αρβανιτίδη στο 18’, ενώ στο 21’ ο Νταής έφερε το ματς στα ίσια. Ο Μουλλάκης με μακρινό σουτ στο 40’ έκανε το 2-1, ενώ στο 44’ ο Μουσαράι έφερε ξανά το ματς στα ίσια με το 2-2 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν ξανά να πάρουν κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Νικολέα, μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 53’. Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Θησέας θα κρατήσει τη νίκη ως το φινάλε, στο 83’ ο Ασλλάνι βρέθηκε σε θέση βολής και διαμόρφωσε το τελικό 3-3 που αφήνει τον Θησέα στον κίνδυνο μετά τη νίκη της Ατλαντίδας και τον υποβιβασμό της Τριγλίας.


Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Τζαφόλιας Δ., Χριστόπουλος.

ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Νικολέας, Αρβανιτίδης, Οικονόμου (50’ Τσατσούλας), Μουρούτης, Ζιάγκος, Μουλλάκης, Ιωάννου (77’ Καραγιάννης). 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. (Τάκης Μακροδημήτρης): Αφουξενίδης (75’ Βεζύρης), Βανγκέλι (76’ Ασλλάνι), Κατσίκης, Σότα, Τσίκλος, Βίλα, Λιούμης Θ. (85’ Μαγγανάς), Κακαράς, Μουσαράι (92’ Ξένος), Κοντογιάννης, Νταής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου