Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Αναβολή στη στέψη, 1-1 Παλληνιακός-Καλύβια

Το… πάρτι του Παλληνιακού για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Α’ ΕΠΣΑΝΑ «χάλασαν» τα Καλύβια, με το τελικό 1-1 να αναβάλει τη στέψη των «κιτρινόμαυρων», που θέλουν πλέον έναν πόντο για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στον σκορ στο πρώτο και στο δεύτερο τον Παλληνιακό να ισοφαρίζει με πέναλτι που αμφισβητούν έντονα από τα Καλύβια.
Ο ΠΑΟ Καλυβίων εκμεταλλεύτηκε λάθος του Φυλακτού, ο οποίος καθυστέρησε να δώσει την μπάλα μετά από γύρισμα προς τα πίσω, ο Αναστόπουλος έκλεψε και με πλασέ έκανε το 0-1 στο 37’. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και φάνηκε να αιφνιδιάζουν για τα καλά τον πρωτοπόρο.
Στο δεύτερο μέρος ο Παλληνιακός ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με πέναλτι του Σάμιου στο 71’, το οποίο κέρδισε ο Καλιαμπάκας. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση αυτή. Πριν το γκολ και συγκεκριμένα στο 59’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σέντρα σουτ του Μουστόγιαννη, ενώ στην επαναφορά η κεφαλιά του Καλιαμπάκα πέρασε άουτ.

Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς, Παπαδιώτης, Ντόστης. 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Φυλακτός, Κούσης (85’ Τσιτοφώτος), Αρκούδας, Ελ Γκαμάλ, Ανδρίκος (57’ Καλιαμπάκας), Σταύρου (50’ Μαλάι), Γεωργουδάκης, Σάμιος, Ματσαδές (85’ Τσέρος), Μουστόγιαννης, Μπίτιλης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Ντάλλας, Πασκάλι, Τσουμανάι, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Ντίνος (91’ Καρελιώτης), Χαρίσης (75’ Μπότης), Ντούνης, Οικονομίδης (85’ Σερμπενιάδης), Κάιδος (43’ Καραγιάννης), Αναστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου