Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Και του χρόνου στη Γ' Εθνική η Θύελλα, 2-0 την Ερμιονίδα

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε και μαθηματικά πλέον η Θύελλα κερδίζοντας την Ερμιονίδα 2-0 στη Ραφήνα. Παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά στην επανάληψη «καθάρισε» μέσα σε ένα τρίλεπτο το ματς και τώρα κάνει όνειρα για τη νέα περίοδο.
Ο στόχος επετεύχθη για τους θυελλιώτες που αν και καρδιοχτύπησαν στο πρώτο ημίχρονο όταν οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στο ματς, έπαιξαν ως ομάδα που παλεύει για την κατηγορία και στο 2ο μέρος δίκαια έφθασαν στην νίκη και πανηγύρισαν στο τέλος την παραμονή στην κατηγορία.
Καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά, δημιουργώντας κινδύνους στα καρέ της Θύελλας, ενώ στο 10’, οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και είχαν δοκάρι μετά από εξαιρετικό σουτ του Ζέκιο. Ο Τριμπονιάς σούταρε δυνατά, αλλά ο Κατσικάτσος απέκρουσε, στο 23’. Δύο λεπτά μετά, ο γκολκίπερ της Θύελλας σταμάτησε δύο φορές και τους Βασιλέρη, Τρέσα.
Στο δεύτερο μέρος, η Θύελλα άνοιξε το σκορ, με τέρμα του Ντόσκα, στο 59’, ύστερα από «κλέψιμο» της μπάλας και ασίστ του Μπουντάκη. Ένα λεπτό μετά, ο Ζέκιο έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0, με κοντινό πλασέ. Τελικά, ότι δεν κατάφερε ο επιθετικός των γηπεδούχων, το έκανε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στο 61’.

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Θύελλα (Στ. Ηλιόπουλος): Κατσικάτσος, Ντόσκας, Φύτρος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (91’ Μαστρογιαννούδης), Αράπης, Μπουντάκης (79’ Μπουντάκης), Δημητρίου, Ζέκιο (87’ Καραπάνος).
Ερμιονίδα (Θαν. Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Μπιμπισίδης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσές, Τριμπονιάς (67’ Σαλταπίδας), Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Τρέσα (72’ Χαρτσιάς), Βασιλέρης (66’ Σταθουλόπουλος).

Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου