Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Πέρασαν στη 2η θέση τα Γλυκά Νερά, 2-0 τον Παθιακάκη!


Στη 2η θέση της βαθμολογίας πέρασαν τα Γλυκά Νερά που επικράτησαν 2-0 εντός έδρας του Παθιακάκη και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις ήττες της Μαρκό και του Αστέρα Βάρης. Οι γηπεδούχοι χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, κατάφεραν να κάμψουν τον αξιόμαχο Παθιακάκη, που παρουσίασε πολύ καλή εικόνα στο ματς αυτό.
Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με διαγώνιο σουτ του Αλεξίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 10ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν αντίδραση στη συνέχεια, αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν. Στο 12’ ο Αρβανιτάκης μπήκε από τα αριστερά και πλάσαρε, αλλά ο Καταχανάκης απέκρουσε, ενώ στο 45’ χάθηκε διπλή ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγγελίνα και κεφαλιά του Κατσιγιάννη ο Καταχανάκης απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον Ταμάμη που έκανε το σουτ, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων επενέβη, διώχνοντας σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Κατσιγιάννη στο 71’ από τον Καταχανάκη, αλλά ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Παθιακάκη για «θέατρο». Στο 77’ ο Λαναράς με πλασέ, μετά από πάσα του Αλεξίου, «σφράγισε» τη νίκη για τα Γλυκά Νερά που είχαν και τεράστια ευκαιρία στο 85’ με τον Στίσι, αλλά ο Μουλάς έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε. Στο 92’ σε απευθείας φάουλ του Λαζαρίδη ο Καταχανάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.
*Αξίζει να σημειωθεί ότι ακυρώθηκαν τρία γκολ στο ματς ως οφσάιντ, δύο των γηπεδούχων και ένα των φιλοξενούμενων.

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Λάμπρου, Τζαφόλιας Β.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Ρέκα (57’ Στίσι), Βατίστας, Γεωργάκας, Κλωνάρης (70’ Γάσπαρης), Αλεξίου, Νάνος, Γιουβανέλης (85’ Κωνσταντάκης), Χίσο, Λαναράς (80’ Μπουγάτσιας).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μουλάς, Αγγελίνας, Τομπουλίδης, Ταμάμης, Λαζαρίδης, Σπαγής (82’ Θεοδώρου-93’ λ.τρ. Φωτίκας), Αρβανιτάκης, Κατσιγιάννης, Ξενάκης, Ρόμπολας, Κωστένογλου (53’ Ανεζύρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου