Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Εδραιώθηκε 5η η Άνοιξη, 2-1 εκτός τη Λαυρεωτική


Για τα καλά εδραιώθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας η Άνοιξη, που πέρασε νικηφόρα και από το Λαύριο όπου επικράτησε με 2-1 της τοπικής Λαυρεωτικής και επέκτεινε το αήττητο σερί της στα επτά ματς (5 νίκες-2 ισοπαλίες)!
Το ματς δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής με τους φιλοξενούμενους να κάνουν αυτό που πρέπει ουσιαστικά και να φτάνουν στην κατάκτηση της νίκης. Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Δαρζέντας με σουτ, μετά από ασίστ του Δρακόπουλου, αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι. Η ΑΠΕΛ στάθηκε άτυχη στο 23’, αφού το σουτ του Κωνσταντινίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 60’ με την κεφαλιά του Χρήστου, μετά από σέντρα του Βελετάκου από αριστερά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Δαρζέντας με πλασέ στο 70’ με πλασέ.


Διαιτήτευσαν οι Τριγάζης, Περδίκης, Τσέλιος. 
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Χάσκα, Καλαβρός (82’ Κοντορούδας), Βουκελάτος, Τζώρας (78’ Ουσταμπασίδης), Χρήστου, Κωνσταντινίδης (84’ Κουιμτζής), Γκαγκώσης (70’ Μπέλλος), Βελετάκος, Δερμανούτσος.
ΑΝΟΙΞΗ: Μανουσάκης, Άλι, Κολώτας, Ιωσήπου, Τρακάκης, Κυριάκης, Οσμανάι (46’ Μιχαηλίδης), Νίκολλι, Δρακόπουλος (46’ Ριζάβας), Δαρζέντας, Κωβαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου