Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Η Μαρκό τις ευκαιρίες, η Μάχη τα γκολ (0-3)

Πολύ σημαντική νίκη που της εξασφαλίζει την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ πήρε η Μάχη Μαραθώνα, που επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας της Μαρκό, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι… έπαιζαν τον ύμνο της ΑΕΚ, καθώς έσπασαν τα δοκάρια!
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν πολλές ευκαιρίες και τέσσερα δοκάρια, ενώ φωνάζουν και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Απ’ την άλλη η Μάχη ήταν άκρως αποτελεσματική, έκανε τις ευκαιρίες που είχε γκολ και πανηγύρισε ένα διπλό που της εξασφαλίζει οριστικά τη σωτηρία της.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με το γκολ του Καπράλου, ενώ στο 7ο λεπτό ο Μασκλαβάνος είχε δοκάρι για τη Μαρκό. Οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι στην ανατροπή του Διακρούση στο 35’, αλλά ο διαιτητής διέταξε τη συνέχεια του αγώνα, με το 0-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου και τη Μαρκό να έχει χάσει σημαντικές ευκαιρίες.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά πλήρωσαν την αδυναμία τους να σκοράρουν και δέχτηκαν άλλα δύο γκολ. Στο 53’ ο Καπράλος με σουτ έκανε το 0-2, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του, ενώ ένα λεπτό αργότερα είχε δεύτερο δοκάρι στο ματς ο Μασκλαβάνος. Στο 57’ ο Λάπας είχε κι αυτός δοκάρι, ενώ στο 65’ μετά από τρομερό σουτ του Δημογιάννη η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι! Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 75’ με εκτέλεση πέναλτι ο Μίχας.

*Διακριθέντες ήταν οι Καπράλος, Φλώρος, Καραλής από πλευράς Μάχης. Από πλευράς Μαρκό διακρίθηκαν οι Πάντου, Δημογιάννης, Κοσμάς.


Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Μήταρης, Βιτσεντζάτος.

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Πάντου, Διακρούσης, Κοσμάς, Γκιούζι (51’ Μερκούρης), Δημογιάννης Χ., Βλάχος (70’ Μάτι), Γκαβασιάδης, Λάπας, Μασκλαβάνος (89’ Δημογιάννης Κ.).
ΜΑΧΗ ΜΑΡ. (Αλέκος Σιδηράς): Παππάς, Σένε, Φλώρος, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Παρούσος (89’ Σελαμάι), Νταής (92’ Νάτσης), Καπράλος, Μίχας, Παπαδόπουλος (77’ Τσέλα).

Φωτογραφία: Γήπεδα Ανατολικής Αττικής (Αργύρης Πουλάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου