Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Σαβούρδος: «Σοβαροί κόντρα στον Παλλαυρεωτικό»

Η σοβαρότητα και η πειθαρχία είναι το κύριο ζητούμενο στο Γέρακα για το μεγάλο ματς που ακολουθεί με τον Παλλαυρεωτικό. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο Θανάσης Σαβούρδος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ματς που προηγήθηκε με τον Αφιδναϊκό, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους παίκτες του γι’ αυτή τη νίκη.
«Στο παιχνίδι με τον Αφιδναϊκό παρουσιαστήκαμε αρκετά βελτιωμένοι και είχαμε καλό αγωνιστικό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Αν και δεν καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με την ίδια σοβαρότητα και υπομονή στο παιχνίδι μας. Αυτά τα στοιχεία μας έδωσαν τη δυνατότητα να πάρουμε στο τέλος τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς που χρειαζόμασταν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας τόσο για την αγωνιστική προσήλωση, όσο και για την κατάκτηση του επιθυμητού αποτελέσματος», τόνισε ο Θανάσης Σαβούρδος για το ματς που προηγήθηκε με τον Αφιδναϊκό.
Για την πολύ δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παλλαυρεωτικό ο τεχνικός του Γέρακα σχολίασε: «Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που είναι στις θέσεις που δίνουν την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και αν μη τι άλλο έχει θέσει εξ αρχής πρωταγωνιστικούς στόχους. Αυτό για εμάς είναι μια επιπλέον πρόκληση και δεδομένο ότι αγωνιζόμαστε εντός έδρας θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Η σοβαρότητα και η πειθαρχία είναι το κύριο ζητούμενο σε αυτό το ματς και ευελπιστούμε ότι θα είναι όλοι οι παίκτες μας διαθέσιμοι, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή 11άδα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας να μας στηρίξει με την παρουσία του και θα προσπαθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας να τους αποζημιώσουμε με όμορφο θέαμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου