Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Παραιτήθηκε ο Σακελλαρίου από τον Κεραυνό!

Παρελθόν από τον Κεραυνό Κερατέας αποτελεί ο Αλέξης Σακελλαρίου, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε πριν από λίγο στο «epsanastisentra». Ο πολύπειρος γυμναστής παραιτήθηκε από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, ενώ στη γραπτή του δήλωση ρίχνει… καρφιά, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία του με την ομάδα από τη στιγμή που παραβιάζονται κάποιες αρχές και κανόνες αξιών που έχει ως άνθρωπος και ως γυμναστής!
Αναλυτικά στη δήλωσή του στο «epsanastisentra» ο Αλέξης Σακελλαρίου τονίζει: «Σήμερα αποφάσισα να παραιτηθώ από την ομάδα της Κερατέας επειδή διαπίστωσα ότι η συνεργασία δεν μπορεί να συνεχιστεί, από την στιγμή που παραβιάζονται κάποιες αρχές και κανόνες αξιών που έχω ως άνθρωπος πρώτα και έπειτα ως γυμναστής στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ τους παίκτες για τη συνεργασία και τους εύχομαι υγεία και πάρα πολλές επιτυχίες».
Αν μη τι άλλο πρόκειται για μεγάλη απώλεια για τον Κεραυνό Κερατέας, αφού ο Αλέξης Σακελλαρίου είναι ένας από τους πιο πολύπειρους γυμναστές της Ανατολικής Αττικής με 20ετή θητεία στον χώρο και σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου