Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Χριστοφιλέας: «Επιβάλλεται η νίκη με Μάχη Μαραθώνα»

Επιτακτική χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟ Καλυβίων στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Μάχη Μαραθώνα ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, με δηλώσεις του στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων μίλησε και για το ματς που προηγήθηκε με τον Αστέρα Βάρης, σημειώνοντας ότι άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα του.
«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι το ματς με τον Αστέρα Βάρης θα ήταν πολύ δύσκολο και γι’ αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο. Προερχόμασταν από δύο ματς στα οποία είχαμε δεχτεί νωρίς γκολ και στόχος μας ήταν να μπούμε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και αιφνιδιάσαμε τον Αστέρα. Παρόλα αυτά δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φάση και βρεθήκαμε σε ένα ακόμη ματς να κυνηγάμε το σκορ», τόνισε ο Χριστοφιλέας και συνέχισε: «Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την τακτική μας στο παιχνίδι, κάτι που μας βοήθησε να βγάλουμε αντίδραση και γίναμε περισσότερο πιεστικοί ρισκάροντας να δεχτούμε ενδεχομένως κι άλλο γκολ στην αντεπίθεση, αφού θα μπορούν να δημιουργηθούν κενοί χώροι όσο βγαίναμε μπροστά. Ωστόσο, λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά στο κομμάτι της αλληλοκάλυψης και δεν επιτρέψαμε αυτό να συμβεί, δηλαδή να δεχτούμε κάποια καίρια αντεπίθεση. Αντίθετα, δημιουργήσαμε φάσεις και σε μία εξ αυτών πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης. Στη συνέχεια κυνηγήσαμε και την ολοκληρωτική ανατροπή, αλλά η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα δεν μας επέτρεψε να πετύχουμε και το δεύτερο γκολ. Έτσι, συνολικά από αυτό το ματς μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση».
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Μάχη Μαραθώνα, ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων σχολίασε: «Είναι ένα ματς στο οποίο η ομάδα μας επιβάλλεται να πάρει τους τρεις βαθμούς. Όχι επειδή δεν είναι καλή ομάδα η Μάχη Μαραθώνα, η οποία προέρχεται και από μεγάλη νίκη, αλλά επειδή το αποτέλεσμα αυτό θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επίσης, είναι το τελευταίο ματς του 2017 και θέλουμε να κλείσουμε με θετικό τρόπο τον χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου