Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Δαγγούλης: «Νίκη-βάλσαμο με τα Γλυκά Νερά»

Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος είχε ο Κυριάκος Δαγγούλης, μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στα Γλυκά Νερά. Ο τεχνικός του Άρη Βούλας τόνισε στο «epsanastisentra» ότι το ματς αυτό είχε χαρακτήρα «τελικού» για την ομάδα του και πως η νίκη ήταν πραγματικό βάλσαμο. Μιλώντας για το ματς που ακολουθεί με τον Παλληνιακό σημείωσε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.
«Μετά από ένα αρνητικό σερί 8 αγωνιστικών στις οποίες δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, δε θα ήταν υπερβολή να πω ότι το παιχνίδι με τα Γλυκά Νερά είχε αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για εμάς. Εκτός από τη διαμορφωμένη από πριν κακή ψυχολογία μας, εξαιτίας των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, είχαμε να αντιμετωπιστούμε και ένα πολύ καλό, οργανωμένο και δουλεμένο σύνολο. Κατ εμέ, τα Γλυκά Νερά έχουν, μετά τον Παλληνιακό, μαζί με τον Αστέρα Βάρης ίσως το πιο ποιοτικό ρόστερ», τόνισε για το ματς με τα Γλυκά Νερά ο Δαγγούλης και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε αποφασιστικά στο παιχνίδι, με συνέπεια με συνέπεια στο πλάνο μας, καταφέρνοντας να προηγηθούμε με μια πολύ όμορφη σε δημιουργία και εκτέλεση φάση. Αν και μετά το γκολ ξεφύγαμε λίγο από την τακτική, πετύχαμε και δεύτερο τέρμα, παίρνοντας σημαντικότατο προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, μείναμε πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο και αυτό μας γύρισε αναγκαστικά πιο πίσω. Πράγμα που ασυνείδητα συνεχίστηκε ακόμη και όταν ο αντίπαλος έμεινε και αυτός με 10 παίκτες. Τα Γλυκά Νερά ρίσκαραν, ανέβασαν απόδοση και μείωσαν το σκορ, κάτι που ξύπνησε… φαντάσματα σε εμάς. Στο 2-1 είχαμε τις φάσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά ήμασταν επιπόλαιοι. Αν και δεχτήκαμε την ισοφάριση, τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση και όντας πιο τυχεροί και ικανοί πήραμε μια νίκη πραγματικό βάλσαμο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε ποδοσφαιρικά όλο και πιο ώριμοι και να βγάζουμε την απαραίτητη προσωπικότητα κάτι που ίσως μας λείπει λόγω του μικρού σε ηλικία ρόστερ που διαθέτουμε».
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παλληνιακό, ο προπονητής του Άρη Βούλας σχολίασε: «Ακολουθεί το παιχνίδι με την ξεκάθαρα πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας, με ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και έναν πολύ καλό και φιλόδοξο προπονητή. Θέλουμε να βάλουμε δύσκολα στον Παλληνιακό και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου