Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Παπασταματίου: «Έχουμε ανάγκη το τρίποντο»

Το πρώτο ημίχρονο κράτησαν στον Παθιακάκη από το παιχνίδι με την Ατλαντίδα. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπασταματίου, τόνισε στο «epsanastisentra» πως η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση και εξέφρασε την πεποίθησή του για καλή εμφάνιση και νίκη στο ματς με την Άνοιξη, σημειώνοντας ότι η ομάδα του έχει ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
«Στο ματς με την Ατλαντίδα ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος επιλέξαμε να παίξουμε πιο αμυντικά για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι μας στοίχισε η αναγκαστική αλλαγή του Ιορδανίδη, γιατί παίξαμε ακόμη πιο αμυντικά. Αυτό πληρώσαμε στη φάση του 93’ που δεχτήκαμε την ισοφάριση», τόνισε για το παιχνίδι που προηγήθηκε ο Γιάννης Παπασταματίου.
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Άνοιξη, ο τεχνικός του Παθιακάκη σχολίασε: «Όπως έχω πει όλα τα ματς για εμάς είναι τελικοί. Το παιχνίδι με την Άνοιξη έχει την ιδιαιτερότητά του, αφού είναι γειτονικό ντέρμπι. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των τριών βαθμών που τους έχουμε πολύ ανάγκη».
Για την αναμέτρηση αυτή δεν είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ρακιντζόπουλος, ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας Αθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου