Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Εκτός ποδοσφαίρου για δύο χρόνια ο Δημήτρης Γιαρένης!

Απόφαση-σοκ κατά πολλούς, αλλά αναμενόμενη κατά άλλους έβγαλε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατά του Δημήτρη Γιαρένη, τον οποίο τιμώρησε με ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για δύο χρόνια! Η ποινή αυτή, που είναι εφέσιμη εντός πέντε ημερών, αφορά την υπόθεση με την παρέμβαση του Δημήτρη Γιαρένη στους παρατηρητές διαιτησίας, βάσει της καταγγελίας που έκανε ο πρώην αρχιδιαιτητής Αριστείδης Σπανέας!
Η απόφαση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες του «Epsanastisentra» κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ένωσης και την είδηση επιβεβαίωσαν επίσημα χείλη, κάτι που σημαίνει ότι δεν χωράει αμφισβήτησης. Το σίγουρο είναι ότι το πράγμα δεν τελειώνει εδώ…
Προς το παρόν ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαρένης δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση ή αντίδραση, ενώ την ίδια στιγμή το κλίμα στην ΕΠΣΑΝΑ είναι αρκετά «μουδιασμένο». Αντίδραση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ούτε από τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης, Γιώργο Παπαμακάριο, ο οποίος ξεκίνησε την υπόθεση αυτή κατά του Δημήτρη Γιαρένη (μέσω του ΑΟ Γλυκών Νερών) με αφορμή την παρέμβαση στους παρατηρητές, με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ οι πρώτες αντιδράσεις από τα ποδοσφαιρικά στέκια αναφέρουν: «Όταν βαράς γροθιά στο μαχαίρι, κόβεις το χέρι σου…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου