Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Τo pregame του ΠΑΟ Καλυβίων-Άρης Βούλας

Σε περίπου δύο ώρες ξεκινούν οι αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Ανάμεσα στα ματς είναι και αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟ Καλυβίων και Άρη Βούλας, που έχει έντονο ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε δηλώσεις στο «epsanastisentra».
Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Παναγιώτης Χρισρτοφιλέας, τόνισε: «Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία έμπειρη και δουλεμένη ομάδα, που έχει έναν αξιόλογο προπονητή, ο οποίος στοχεύει στο να παίζει η ομάδα του ελκυστικό ποδόσφαιρο. Εμείς από την μεριά μάς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ευελπιστούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Κυριάκος Δαγγούλης, σχολίασε: «Με τη Μάχη εμφανίσαμε βελτιωμένο πρόσωπο, συγκριτικά με τον αγώνα στη Βάρη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί αλλά υστερούσαμε στην τελική πάσα. Ο αντίπαλος αμυνόταν μαζικά και προσπαθούσε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Ειδικά στο δεύτερο  ημίχρονο κυριαρχήσαμε, αλλά και πάλι μας έλειψε η λεπτομέρεια στην τελική πάσα, ενώ θα μπορούσαμε να χάσουμε κιόλας στη φάση του πέναλτι. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Καλύβια. Μια νεανική ομάδα, με πολλά τρεξίματα και έναν προπονητή που έχει ανάλογη νοοτροπία με τη δική μας. Δηλαδή προσπαθεί στις ομάδες του να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο.  Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου