Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Απολογισμός στον Κεραυνό

Έναν «μίνι» απολογισμό για τα ως τώρα πεπραγμένα έκανε η διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας, με αφορμή τη συμπλήρωση του μισού του πρώτου γύρου, του φετινού πρωταθλήματος.Στον απολογισμό του Κεραυνού αναφέρεται: 
«31/7/2020 : 1η προπόνηση στο γήπεδο του Κουβαρά
Άγχος ,στρές, πίεση , σκέψεις ,ανησυχία  όπως  αρμόζουν  σε ένα  σύλλογο  με την ιστορία και τις απαιτήσεις   του , πόσο  μάλλον όταν η προετοιμασία  ξεκίνα  μακριά  από το σπίτι μας..
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΦΗΣ  : ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Ο Σπύρος Κοντός, που έχει θέσει  τις βάσεις από την προηγούμενη σαιζόν, σαν τεχνικός διευθυντής πλέον, εντοπίζει τα στοιχειά εκείνα στο πρόσωπο ενός νέου προπονητή, του Γιώργου Δημητρόπουλου, δίπλα του τοποθετεί ίσως τον καλύτερο γυμναστή που θα μπορούσε να έχει μια ερασιτεχνική ομάδα, τον Αλέξη Σακελλαρίου.
Ο νέος προπονητής σεβόμενος το DNA του συλλόγου αποφασίζει από κοινού με τον τεχνικό διευθυντή να βασιστεί στην πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που προέρχονται από τα σπλάχνα της και είναι εκείνοι οι όποιοι καλούνται να μεταδώσουν την φλόγα και στα νέα αποκτήματα της ομάδας.
18/10/2020: 7η αγωνιστική 
Ικανοποίηση, αισιοδοξία , ελπίδα, ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Η ομάδα μας έχει επιστρέψει στην έδρα της, είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, στους  16 του κυπέλλου και έχει αγκαλιαστεί από όλη την ΚΕΡΑΤΕΑ, είμαστε και πάλι οικογένεια..
Η προσπάθεια συνεχίζεται!
ΥΓ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΠΔΔ 'ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ' ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΒΑΡΑ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΕΛΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου