Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Έδειξε τα… δόντια της η Ατλαντίδα, 4-2 τον Αχιλλέα!

Αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία, η Ατλαντίδα έδειξε από νωρίς τα… δόντια της, επικρατώντας 4-2 εντός έδρας του πολύ δυνατού Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. 
Η ομάδα του Γιώργου Τσούνη πήρε αέρα τριών τερμάτων, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 3-2, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σφραγίσουν τη νίκη στις καθυστερήσεις. Ο Πανόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Ατλαντίδα στο 35’ με κοντινό πλασέ, μετά από απόκρουση του Γιώρα σε σουτ του Κωτσάκη, ενώ το 2-0 ήρθε από τον Καρακώστα στο 44’ με πλασέ, μετά από ασίστ του Γκατεντασβίλι. Στο δεύτερο μέρος η Ατλαντίδα βρήκε και τρίτο γκολ με τον Γκατεντασβίλι στο 65’, μετά από ασίστ του Πανόπουλου και κάπου εκεί… χαλάρωσε. Αυτό λίγο έλειψε να το εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Αχιλλέα που μείωσαν σε 3-2 με πέναλτι του Τσοχαντάρη στο 75’ και κοντινό πλασέ του Μπούσκου στο 88’. Ωστόσο, ο Πανόπουλος στο 92’ με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, σφράγισε τη νίκη για την ομάδα της Ανθούσας! 

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Καραθανάσης, Γκούβας.

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (Γ. Τσούνης): Σαμαράς, Παππάς (93’ Αδαμίδης Α.), Καρακώστας, Μπενέκος (84’ Καραγιαννάκης), Κολοτούρος, Καγιάς, Γκατεντασβίλι (80’ Φλούδας), Νάνος, Κωτσάκης, Πανόπουλος (93’ Χρ. Αδαμίδης), Γ. Καρακώστας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ. (Κ. Καβαλάρης): Γιώρας, Βιτωράτος (46’  Αβραμόπουλος), Λάνη, Σχίζας, Μπούσκος, Μαραντίδης, Ασκοτίρης (86’  Πάνος), Ζαμπάς, Γιαντόμ, Τσοχαντάρης, Χαλάς (73' Σταματόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου