Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Εύκολο διπλό ο Κεραυνός, 3-0 τη Βουλιαγμένη

Με χαρακτηριστική άνεση πέρασε από τη Βουλιαγμένη ο Κεραυνός, επικρατώντας 3-0 της τοπικής ομάδας, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι σκοράροντας.
Το σκορ άνοιξε σε καίριο σημείο και συγκεκριμένα στο 43’ ο Κατσίκης με ωραίο βολέ, με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Το 0-2 ήρθε με πλασέ του Βαγγέλη Μαγγανά στο 67’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88’ ο Χρήστος Μαγγανάς με σουτ στην αντεπίθεση. 
*Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση του Κεραυνού ανακοίνωσε: "Ευχαριστούμε τη Βουλιαγμένη για την άψογη φιλοξενία που μας επεφύλαξε. Επίσης, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο για την άριστη διαιτησία".  

Διαιτήτευσαν οι Ανδ. Βλάχος, Κουλοχέρης, Τζαφόλιας Δ.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Σ. Κατράνας): Μανώλης, Σιγκούνας (80’ Στρατουδάκης), Κόλλιας (60’ Κόλλιας), Κωστόπουλος, Κουκουνασούλης, Τσιγκάρης, Τσακύρης, Μράντι, Τσουρούφλης (60’ Σπυρόπουλος), Κουσιάκης (55’ Πουλίδης), Μπίνας, Πετρίτσης. 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. (Γ. Δημητρόπουλος): Σκαλαίος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Μαντζιώκας, Βαγγέλη Ν., Ντεμολάρι (46’ Μαγγανάς Χ.), Μπρότσι (80’ Μπαγιάστας), Κερμέζο (63’ Κοντογιάννης), Μαγγανάς Β. (80’ Νέρας), Κασπίρης, Λάπας (72’ Βαγγέλη Π.). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου