Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ο Πάπιος εγγύηση για το μέλλον του Αστέρα!-Στο νέο ΔΣ και ο Αντάρτης!

Η επόμενη ημέρα και το μέλλον του Αστέρα είναι συνυφασμένα με τον Δημήτρη Πάπιο. Ο ισχυρός άνδρας των γαλάζιων πήρε ξανά την ψήφο εμπιστοσύνης από το σύνολο των μελών του ΔΣ, στη σημερινή γενική συνέλευση της ομάδας, και θα συνεχίσει το έργο του με γνώμονα το να «μεγαλώνει» σε όλα τα επίπεδα την ομάδα, κάτι που άλλωστε αποτελεί και προσωπικό του όραμα.
Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη σημερινή γενική συνέλευση της ομάδας με την προσέλευση να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη πληρότητα από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος των 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο αντιπολιτευόμενος Δημήτρης Δαβάκης, που αμφότεροι είναι μέλη στο ΔΣ του Αστέρα. 



ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΝΤΑΡΤΗ
Το νέο ΔΣ γίνεται ακόμη πιο ισχυρό με την είσοδο σε αυτό του Αντρέα Αντάρτη, ο οποίος είναι από πέρυσι στο νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του Αστέρα και έχει ήδη κάνει σπουδαία οργανωτικά βήματα, συμπληρώνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ στον Αστέρα.
Αύριο το νέο ΔΣ του Αστέρα Βάρης θα συνέλθει σε σώμα. Πέραν της παραμονής του Δημήτρη Πάπιου στον προεδρικό θώκο δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με το μέχρι πρότινος Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, ενώ στη συνέχεια άπαντες θα σηκώσουν τα μανίκια, αφού και αυτό το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον Αστέρα. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να δώσουν μια πολύ καλή συνέχεια στη φετινή σεζόν και σίγουρα θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό σύνολο, έτσι ώστε ο Αστέρας να έχει όλα τα εχέγγυα για μια πολύ καλή πορεία στη Γ’ Εθνική, σηματοδοτώντας την επιστροφή του με μια εξαιρετική σεζόν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου