Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ανανέωσε στον Παλλαυρεωτικό ο Τσίκλος-Νέες επαφές με Γκαβασιάδη!

Παίκτης του Παλλαυρεωτικού και τη νέα σεζόν θα είναι ο Θοδωρής Τσίκλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Epsanastisentra! Ο 28χρονος στόπερ τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των Λαυριωτών και θα αποτελέσει ένα από τα πρώτα «βιολιά» της ομάδας και τη νέα σεζόν! Παράλληλα, οι πληροφορίες του blog αναφέρουν ότι το θέμα Γκαβασιάδη είναι ακόμη «ζωντανό» και δεν αποκλείεται να υπάρξει θετική εξέλιξη άμεσα!
Ο Θοδωρής Τσίκλος ουσιαστικά θα αποτελέσει τον στυλοβάτη της ομάδας στην ανασταλτική λειτουργία και τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές ήρθαν σήμερα σε οριστική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους και ο πολύπειρος στόπερ, που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τους Λαυριώτες (στο πρώτο ήταν στη Μαρκό) θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παλλαυρεωτικού!
Παράλληλα, οι πληροφορίες του Epsanastisentra αναφέρουν ότι το θέμα του Γκαβασιάδη δεν έχει λήξει οριστικά για τον Παλλαυρεωτικό. Αντιθέτως είναι πολύ «ζωντανό» και δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα θετική έκβαση. Οι δύο πλευρές είχαν νέες επαφές σε καλό κλίμα και ίσως ανατραπούν οριστικά τα δεδομένα άμεσα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου