Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Έρχονται εκλογές στον Παλλαυρεωτικό-Και του χρόνου με Παπαϊωάννου!

Πολλές ήταν οι ειδήσεις που βγήκαν από το ΔΣ του Παλλαυρεωτικού για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Αφενός υπήρξαν οι επαφές με τη διοίκηση της Λαυρεωτικής, για το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δύο ομάδων και αφετέρου όπως προέκυψε στο επόμενο διάστημα θα διεξαχθούν εκλογές για την ισχυροποίηση του ΔΣ της ομάδας! Στον πάγκο, όπως έγινε γνωστό Epsanastisentra, θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Παπαϊωάννου!
Στον Παλλαυρεωτικό από σήμερα ουσιαστικά κινούνται τα νήματα, καθώς το ΔΣ της ομάδας έφερε πολλά νέα για την επόμενη ημέρα. Αρχικώς αποφασίστηκε να διεξαχθούν εκλογές για την ισχυροποίηση του ΔΣ, με τη διαδικασία να γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ξεκίνησε να τρέχει και ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν. Οι Λαυριώτες ήρθαν ήδη σε συμφωνία για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαϊωάννου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές για τα άτομα που θα τον πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ της ομάδας.
Παράλληλα, θα ξεκινήσουν οι επαφές για τις ανανεώσεις με το υπάρχον ρόστερ, ενώ ήδη έχουν πέσε και ονόματα στο τραπέζι για την ενίσχυση της ομάδας!
Επιπλέον έγινε σε καλό κλίμα και κουβέντα με τη διοίκηση της Λαυτρεωτικής για το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δύο σωματείων. Προς το παρόν η προοπτική αυτή παραμένει ανοικτή για το μέλλον, χωρίς να αποκλειστεί τίποτα και για το άμεσο, ενώ η απόφαση που πάρθηκε είναι να υπάρξει στενή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου