Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Σε απόσταση ασφαλείας τα Γλυκά Νερά, 4-1 εκτός τον Σαρωνικό!


Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη που τον έφερε σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού σημείωσε ο ΑΟ Γλυκών Νερών, που επιβλήθηκε 4-1 του Σαρωνικού στην Ανάβυσσο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το… καλημέρα στο σκορ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν γρήγορα, αλλά το γεγονός ότι έμειναν με παίκτη λιγότερο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, γεγονός που άλλαξε καθοριστικά τη ροή και βοήθησε τα Γλυκά Νερά να φτάσουν στη νίκη. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γ. Βιταλιώτης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Γλυκών Νερών με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, με τον Σέλβια στο 33’ να ισοφαρίζει με απευθείας φάουλ. Στο 44’ ο Μπουκουβάλας αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, απόφαση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και άλλαξε για τα καλά τις ισορροπίες.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι και κατάφεραν να καθαρίσουν τη νίκη μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά στο 73’ ο Καπράλος έκανε το 1-2 και στο 75’ ο Λώλος ανέβασε το σκορ στο 1-3. Ο ίδιος στο 87’ διαμόρφωσε το 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Σπυρόπουλος, Τζαφόλιας Δ.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝ. (Τ. Μακροδημήτρης-Θ. Σαβούρδος): Καραλής, Μπουκουβάλας, Κουρούμαλος, Νταλιπάι (47’ Μπάσιο-68’ Μπαρτζόκας), Καζάκου, Καλαθάς (81’ Χαντζάρας), Σέλβια, Κακαράς, Μουσαράι, Έλενας, Γαληνάκης (46’ Τοψόγλου). 
ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Μαντούκας-Μ. Κατσίμπρας): Βιταλιώτης Λ., Συμβουλίδης, Φώτος, Τριανταφυλλόπουλος, Μάνδαλος, Βάρδας, Δρούγκας (52’ Λώλος), Βιταλιώτης Γ., Καπράλος (81’ Κατσίμπρας), Παναγιωτόπουλος (80’ Μαστορόπουλος), Βλάχος (62’ Στίσι). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου