Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

«Καθάρισε» η Μάχη, 2-0 τον Παθιακάκη

Το καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία έκανε η Μάχη Μαραθώνα, που επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας του Παθιακάκη. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για 70 λεπτά στο ματς, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ σε εκείνο το χρονικό σημείο και να πανηγυρίζουν το πολυπόθητο τρίποντο.
Στο πρώτο μέρος δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το μηδέν πίσω και σε κάποιες περιπτώσεις να γίνονται απειλητικοί για την εστία του Παππά. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ, αφού είχαν και δοκάρι στο 60’ με τον Σελαμάι. Στο 71’ ο Κ. Σένε βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες από το 74’ όταν ο Καψιόχας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 78’ ο Κ. Σένε κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του και ο Νταής νίκησε τον 16χρονο Ψέμμα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτήτευσαν οι Ανδ. Βλάχος, Πολυχρονιάδης, Τζαφόλιας Β.

ΜΑΧΗ ΜΑΡ. (Σ. Τασσόπουλος-Δ. Μίχας): Παππάς, Καλλιακούδας, Φλώρος (81’ Σιδέρης), Βούσουλας, Καχόπουλος, Καραλής, Αποστολάκης (67’ Σένε Κ.), Νταής, Ζιάγκος, Σελαμάι (88’ Δαρσινός), Παυλάκης (53’ Σένε Α.).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Α. Κιλιμτζίδης): Σπανός (64’ λ. τρ. Ψέμμας), Ανεζύρης (51’ Δημάτσας), Καψιόχας, Λειβαρτζινός, Λαζαρίδης, Στάσης, Κατσαρίδης (86’ Αλεξίου), Κατσιγιάννης, Κωστένογλου, Ρόμπολας, Λιάκος (66’ Σιάτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου