Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

4Χ4 η Λαυρεωτική και… βλέπει προς τα πάνω!

Το κακό ξεκίνημα πέρασε ανεπιστρεπτί στο παρελθόν για τη Λαυρεωτική, η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Σταμάτας και άρχισε να… κρυφοβλέπει την τριάδα! Η ομάδα του Άκη Παπακωνσταντίνου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος και έκανε σωστή διαχείριση στο δεύτερο κρατώντας τους τρεις πόντους ως το φινάλε.
Το σκορ για τη Λαυρεωτική άνοιξε ο Γκόντζος στο 11’ με τον Πώχο στο 38’ να κάνει το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Σταμάτα πίεσε και κατάφερε να μειώσει στο 73’ με τον Παπιδάκη, με το ματς να παίρνει άγρια ομορφιά ως το τέλος αλλά τους γηπεδούχους να κρατούν το υπέρ τους σκορ!

Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς, Τσέλιος, Πολυχρονιάδης.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Α. Παπακωνσταντίνου): Σκαλαίος, Καυκιάς, Λιούμης, Πώχος, Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Βαγγέλης (72’ Μπέλλος), Καραμέτα (62’ Δερμανούτσος), Ασλλάνι (89’ Χαμόλι), Δρούγκας (68’ Καρδάρης), Γκόντζος.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Α. Πούλος): Μορφονιός, Χατζής, Τορλαχίδης, Αλιάι, Μουστής (41’ Μωυσιάδης), Μπίντζος, Ραυτακόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Σκούρας (57’ Οσμενάι), Παπιδάκης (81’ Δεσύλλας), Μανουσάκης (51’ Δρακόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου