Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Έκλεψε τη νίκη ο Παθιακάκης στο φινάλε, 1-0 το Κρυονέρι!

Στο κόλπο της παραμονής για τα καλά μπήκε ο Παθιακάκης που επικράτησε 1-0 στο φινάλε του Κρυονερίου εντός έδρας, σε ένα ματς με φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς. Στο τέλος υπήρξε ένταση και επεισόδια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο αποβολές και το ματς να διακοπεί για τέσσερα λεπτά!
Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι τις καθυστερήσεις και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην ισοπαλία. Το Κρυονέρι έμεινε με 10 παίκτες στο 94’, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τουμπανάκης, με τους γηπεδούχους στο 96’ να σκοράρουν και να κλέβουν το ματς! Μετά από σουτ του Δηματσά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο 16χρονος Καΐτσας με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Μετά το γκολ ακολούθησε σύρραξη, με το ματς να διακόπτεται για τέσσερα λεπτά και στο 100’ να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη οι αρχηγοί των δύο ομάδων, ο Ρόμπολας από πλευράς γηπεδούχων και ο Σιατραβάνης από πλευράς φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι συνεχίστηκε για περίπου μισό λεπτό πριν ακουστεί το τελικό σφύριγμα.

Διαιτήτευσαν οι Παπαποστόλου, Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτος. 

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Τ. Κιλιμτζίδης): Σπανός, Στάσης (70’ Καϊτσάς), Καψιόχας, Σιάτη, Λειβαρτζινός, Δρόσος, Ανεζύρης, Κατσιγιάννης (93’ Αλεξίου), Λιάκος (81’ Λύχνος), Ρόμπολας, Κωστένογλου (89’ Δηματσάς).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Ν. Σκούρας): Μανουσάκης, Αθανασίου (67’ Ζερμπίνης), Νάκας, Τουμπανάκης, Παπαδόπουλος (91’ Κουτρώνας), Σιατραβάνης, Τσελάι, Τσακλάνος (91’ Χότζα), Γεωργούσης, Νησωτάκης, Σαχίνης (46’ Μίχας).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου