Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Θύελλα για φίλημα, 2-1 τον Αήττητο στα Σπάτα!

Όπως στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια της φέτος, έτσι και σε αυτό στα Σπάτα η Θύελλα έβγαλε το καλό της πρόσωπο και κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη που την έφερε ξανά στο… αφρό! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο νεαρός γκολκίπερ Συράκας, ο οποίος κράτησε το τρίποντο για τους λιγνιτωρύχους, αρνητικός πρωταγωνιστής ο δεύτερος βοηθός που κατακύρωσε γκολ που δεν μπήκε ποτέ για τον Αήττητο!!!
Το πρώτο μέρος θα το ξεχνούσαν όλοι πολύ γρήγορα αν στο 41’ δεν σημείωνε γκολ η Θύελλα! Μετά από φάση διαρκείας ο Ντόσκας με κοντινή προβολή νίκησε τον Στεφανίδη και έγραψε το 0-1!
Η Θύελλα βρήκε και δεύτερο γκολ στο δεύτεροπ μέρος. Στο 63’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαρακτίδη, ο Φύτρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2! Στο 65’ ο Αήττητος μείωσε σε μία φάση που φαίνεται από το βίντεο ξεκάθαρα ότι η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή! Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βενέτης έπιασε την κεφαλιά και ο Συράκας απέκρουσε ενστικτωδώς, όμως ο δεύτερος βοηθός έδειξε γκολ!
Ως το τέλος οι παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη κράτησαν το υπέρ τους σκορ και έτσι η Θύελλα πήρε διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαιτήτευσαν οι Μπεκιάρης, Τριαντάφυλλος, Κλεπετσάνης (Κορινθίας).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠ. (Β. Τσιώλης): Στεφανίδης, Αρκουμάνης (81’ Μεγαλοοικονόμου), Αντζέλι, Σπίντζος, Βενέτης, Τζανουλίνος, Ταμπάκης, Ντουσάϊ, Χουσελάς (51’ Χιλάϊ) , Δρίτσας (46’ Πρέντι), Πλαβούκος (64’ Ζώνας).
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦ. (Ν. Μεσολόγγης): Σύρακας, Αράπης, Μανδυλης, Φύτρος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (81’ Κανελλόπουλος), Ντόσκας, Ματσάδες, Δημητρίου, Σουλτανίδης (61’ Ιωαννίδης – 90’ Τσάκωνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου